Bärgare med vägassistans 24/7 - Vi utför allt från bilbärgning till tungbärgning

Starthjälp i Östra Skaraborg

LL Bärgning och Transport AB finns alltid nära till hands när bilen har fått stopp och vägrar starta. Oavsett om du befinner dig i en landsväg eller ska just åka iväg till jobbet finns vi alltid ett telefonsamtal bort och står till tjänst.

Står din bil stilla i Skaraborg men även orter i dess närhet som Falköping, Hjo, Skövde, Tidaholm och Töreboda? Upplever du att din bil inte startar när du är redo att köra till jobbet, eller har ditt fordon stått parkerat för länge och batteriet dött? Oroa dig inte. Vi är experter på bilbärgning och kan hantera olika typer av startproblem, dygnet runt. Våra bärgningsfordon är utrustade för att starta alla typer av fordon, från personbilar till tyngre fordon med avancerad elektronik, tack vare våra bärbara startbatterier för både 12V och 24V system. Våra erfarna bilbärgare kan hantera de flesta motor- och batteriproblem. Om din bil inte kan startas på plats, transporterar vi den till en närliggande verkstad för vidare reparationer.

Boka starthjälp

För att boka starthjälp av din bil, mc eller andra slags fordon som står på tomten, fastigheten eller industriområde. Följ länken här och fyll i formuläret. Har du frågor hittar du våra kontakta uppgifter nedan. 

Boka Biltransport

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på våra lokala kontor i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda

Kontakta oss här