Tungbärgning - Din väghjälp i Östra Skaraborg

Bärgare med vägassistans 24/7 - Vi utför allt från bilbärgning till tungbärgning

Bärga lastbil, maskiner, bussar och andra tunga fordon

0500 - 459050

LL Bärgning och Transport AB finns alltid nära till hands när olyckan är framme och du behöver hjälp med din buss eller lastbil. Det spelar ingen roll om du kört av vägen, råkat ut för en olycka, motorstop eller liknande, vi finns alltid ett samtal bort. 

 

Väghjälp när det har gått snett

Står du utmed exempelvis väg 49, väg 47, väg 46, väg 26 eller E20? Ring oss så kommer vi ut och hjälper dig att lyfta, flytta eller vinscha ditt fordon. Vi löser även andra problem som kanske inte kräver en tungbärgning av fordonet.  

 

Vi hjälper dig med tungbärgning när det behövs i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda. Med vår tungbärgning kan vi bärga bussar, lastbilar, skogsmaskiner, grävmaskin, grävskopa, och andra tunga fordon. LL Bärgning och Transport AB har erfarenheten att hjälpa till vid alla typer av bärgningstjänster. Vi är flexibla och anpassar oss efter situation och typ av uppdrag. Tveka inte att ringa till oss, inga uppdrag är för stora eller för små.

 

Tungbärgning minskar köer

Att göra tungbärgning på rätt sätt hjälper till att minska köer. Det är viktigt med bra samarbete och snabba åtgärder för att hålla nere trafikproblem och stoppa fler olyckor när stora fordon har kört av vägen. Har du råkat ut för en sådan situation? Ring oss direkt, så ser vi till att ditt fordon snabbt och säkert bärgas från platsen.

 

Vi har utrustat våra bärgningsbilar med reservdelar till din lastbil. Vi har ett mindre lager luftbälgar & batterier, samt stort sortiment hydralslangar till bakgavelliftar. Har du fått punktering och har ett reservhjul? Ring så hjälper vi dig att byta det.

 

Vad kostar det att bärga en lastbil?

Osäker på vad en tungbärgning kostar? Kontakta oss när olyckan är framme så ger vi dig en hänvisning vad ditt problem kommer att kosta att lösa! 

 

Bra att tänka på vid beställning av tungbärgning och vägassistans

  • Bär reflexväst och stanna på säker plats med hjälpen är påväg
  • Ge oss ditt fullständiga namn
  • ge oss fordonets registreringsnummer
  • Ge oss eventuellt släpvagns registreringsnummer

 

Boka Transport

För att boka transport av bilar, maskiner, skrotbil, mc samt husbilar eller liknande som står på tomten, fastigheten eller industriområde. Följ länken här och fyll i formuläret. Har du frågor hittar du våra kontakta uppgifter nedan. 

Boka Biltransport

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på våra lokala kontor i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda

Kontakta oss här