Tungbärgning i Skövde & Östra Skaraborg

Bärgare med vägassistans 24/7 - Vi utför allt från bilbärgning till tungbärgning

Tungbärgning av Lastbil, Maskiner och bussar

0500 - 459050

LL Bärgning och Transport AB finns alltid nära till hands när olyckan är framme och du behöver hjälp med din buss eller lastbil. Det spelar ingen roll om du kört av vägen, råkat ut för en olycka, motorstop eller liknande vi finns alltid ett samtal bort. 

 

Vi hjälper dig med tungbärgning när det behövs i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda. Med vår tungbärgning kan vi bärga bussar, lastbilar, skogamaskiner och andra tunga fordon. LL Bärgning och Transport AB har erfarenheten att hjälpa till vid alla typer av bärgningstjänster. Vi är flexibla och anpassar oss efter situation och typ av uppdrag. Tveka inte att ringa till oss, inga uppdrag är för stora eller för små.

 

Vi har utrustat våra bärgningsbilar med reservdelar till din lastbil, vi har ett mindre lager luftbälgar & batterier, samt stort sortiment hydralslangar till bakgaveliftar. Har du fått punktering och har ett reservhjul, ring så hjälper vi dig skifta.

Boka Transport

För att boka transport av bilar, maskiner, skrotbil, mc samt husbilar eller liknande som står på tomten, fastigheten eller industriområde. Följ länken här och fyll i formuläret. Har du frågor hittar du våra kontakta uppgifter nedan. 

Boka Biltransport

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på våra lokala kontor i Fallköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda

Kontakta oss här