Tungbärgning i Skövde & Östra Skaraborg

Bärgare med vägassistans 24/7 - Vi utför allt från bilbärgning till tungbärgning

LL Bärgning och Transport AB finns alltid nära till hands när olyckan är framme. Det spelar ingen roll om du kört av vägen, råkat ut för en olycka, motorstop eller liknande vi finns alltid ett samtal bort. 

 

Vi hjälper dig med tungbärgning när det behövs i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda. Med vår tungbärgning kan vi bärga bussar, lastbilar, skogamaskiner och andra tunga fordon. LL Bärgning och Transport AB har erfarenheten att hjälpa till vid alla typer av bärgningstjänster. Vi är flexibla och anpassar oss efter situation och typ av uppdrag. Tveka inte att ringa till oss, inga uppdrag är för stora eller för små.

 

Vi har utrustat våra bärgningsbilar med reservdelar till din lastbil, vi har ett mindre lager luftbälgar & batterier, samt stort sortiment hydralslangar till bakgaveliftar. Har du fått punktering och har ett reservhjul, ring så hjälper vi dig skifta.

Boka Transport

För att boka transport av bilar, maskiner, skrotbil, mc samt husbilar eller liknande som står på tomten, fastigheten eller industriområde. Följ länken här och fyll i formuläret. Har du frågor hittar du våra kontakta uppgifter nedan. 

Boka Biltransport

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på våra lokala kontor i Fallköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda

Kontakta oss här

LL Bärgning och Transport AB

Vi utgår från Skövde och är tillgängliga i Östra Skaraborg, Tibro, Karlsborg, Falköping, Hjo, Tidaholm, Töreboda.

Läs mer om våra samarbetsartners.

Besöksadress

Rydsgatan 1

543 51 TIBRO

Dygnet runt - Året om

Ring 0500 - 45 90 50

Kontakta oss via mail

Vägassistans Skaraborg

Vi finns för dig och ditt fordon

LL Bärgning och Transport AB

Org.nr: 559000-1144

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att LL Bärgning och Transport AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från LL Bärgning & Transport AB.