Bärgare med vägassistans 24/7 - Vi hjälper dig med däckbyte på plats

Punktering i Östra Skaraborg - däckbyte på plats

Ibland har man otur och råkar få punktering ute på vägen. Detta kan antingen vara en plötslig och obehaglig däckexplosion eller en långsammare pyspunktering. LL Bärgning och Transport AB är alltid redo att hjälpa dig som har fått punktering så att du kommer iväg snabbt med din bil. Vi finns endast ett samtal bort.

Det händer ibland att man drabbas av en punktering när man är ute och kör. Detta kan antingen vara en plötslig och obehaglig däckexplosion eller en långsammare pyspunktering som man märker efter ett tag. I vissa fall kan du ha turen att ha ett reservdäck, verktyg och en domkraft i bilen för att byta ut det skadade däcket. Men ibland är situationen svårare: du kanske saknar nödvändiga verktyg, domkraft eller värst av allt, ett reservdäck. Om du befinner dig i närheten av Falköping, Hjo, Skövde, Tidaholm eller Töreboda och råkar ut för en punktering, tveka inte att ringa oss på 0500-45 90 50 för omedelbar assistans. Prioritera din och andra trafikanters säkerhet: parkera bilen säkert vid vägkanten, aktivera varningsblinkersen och placera ut en varningstriangel 30 meter bakom bilen. Kontakta oss så kommer vi och byter däcket åt dig på plats. Vi är bara ett samtal bort och redo att snabbt och effektivt hjälpa dig med däckbytet, så att du kan fortsätta din resa.

Boka starthjälp

För att boka starthjälp av din bil, mc eller andra slags fordon som står på tomten, fastigheten eller industriområde. Följ länken här och fyll i formuläret. Har du frågor hittar du våra kontakta uppgifter nedan. 

Boka Biltransport

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på våra lokala kontor i Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda

Kontakta oss här