Transport av fordon & maskiner i Skövde med omnejd

Boka transport av bil, maskiner, traktorer, byggmoduler och större objekt med mera. Behöver ditt objekt lyftas rekommenderar vi att hyra kranbil. Vi tar emot bokningar via telefon eller online. Boka i formuläret nedan eller kontakta oss på telefonnummer 0500-45 90 50.

Boka online

Boka transport

Ny kund
Kund sedan tidgare
Avtalskund
Önskar boka
Önskar få ett prisförslag
Ingen fil vald

Beställares Kundinformation

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag LL Bärgning och Transport AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Tänk på att vara ute i god tid

När du väljer datum tänk på att vi ska hinna behandla din bokning och planera in transporten. Om du har några funderingar så ring oss innan så kan vi hjälpa dig. 

Vi transporter nästan allt

Vi hjälper till med transport av:

  • Bilar
  • Husbilar
  • Lätta lastbilar
  • Motorcyklar
  • Båtar
  • Skrotbilar mm.

Vi ar flexibla i vårt yrke och anpassar oss så gott det går efter era önskemål. Är det akut ring oss på 0500-45 90 50.

Vanliga transporter i Skövde med omnejd

Maskintransport

Vi hjälper företag, privatpersoner och fastighetsägare med maskintransporter. Läs mer om maskintransport genom att besöka länken nedan.

Biltransport

Vi hjälper dig om du behöver transportera dina fordon till en verkstad eller till och från olika fastigheter. Vi är flexibla i våra lösningar.

Skrotbilstransport

Är du privatperson, företagare eller fastighetsägare och behöver hjälp med transport av skrotbilar eller andra fordon? Kontakta oss så hjälper vi dig.